Obilježeni Dani Erasmusa

Dani Erasmusa, prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, održava se od 14. do 16. listopada.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEOve godine je Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice, uz još 30 škola iz Slavonije i Baranje, sudjelovala u zajedničkom obilježavanju petog izdanja #ErasmusDays na način da su izradili zajedničku digitalnu izložbu Erasmus projekata u kojoj ostale škole mogu pronaći inspiraciju za svoje projekte i pročitati o učinku Erasmus projekata, kako na učenike, tako i na nastavnike.

Erasmus i Slavonija i Baranja se vole

Projekti osnovnih i srednjih škola Istočne Hrvatske, koje su među najaktivnijim Erasmus školama u Hrvatskoj, predstavljeni su u digitalnoj knjižici dostupnoj na poveznici u nastavku: Erasmus i Slavonija i Baranja se vole. Ovu aktivnost organizirala je Ivana Štiglec, profesorica savjetnica iz I. gimnazije Osijek, a projekte naše škole predstavile su Adrijana Rajić i Mirjana Rajić, profesorice savjetnice stranih jezika i projektne koordinatorice.

Izvor: SŠIK Našice

Pročitajte još

Učitavanje...