Obavijest o upisu u srednju školu

Iz srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice ove je godine propisana mogućnost dostave prijavnica za upis, upisnica u školu, kao i dokumenata o ispunjavanju posebnih uvjeta za upis, osobno ili elektroničkim putem. Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati.


Upisati se možete osobno ili elektroničkim putem

E-mail adresa posebno važna za elektroničku dostavu dokumenata: ssikupisi@gmail.com

Isto tako, prilikom dostavljanja dokumentacije elektroničkim putem učenik ili roditelj/skrbnik može se izjasniti i o izbornim predmetima te odabiru stranog jezika, kao i o svim posebnostima koje su vama važne za organizaciju nastave u sljedećoj školskoj godini.

Sva propisana dokumentacija može se uslikati ili skenirati te poslati elektroničkim putem

Originalnu dokumentaciju učenika koja se predaje u srednju školu (upisnice i dokumenti koji su uvjet za upis) učenik može donijeti razredniku 6. rujna 2022. (utorak) na satu razrednika. Ako učenik ne dostavi originalnu dokumentaciju, srednja škola se radi daljnjeg postupanja može obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja, Upravi za odgoj i obrazovanje. Dostava upisnica i ostale potrebne dokumentacije (Ugovor o naukovanju, liječnička svjedodžba medicine rada i potvrda nadležnog školskog liječnika).

Upisi u srednjoj školi su  11. i 12. srpnja 2022. od 8,00 do 14,00 sati.

Stric pivo

Pročitajte još