Obavijest o početku nastave u OŠ Dore Pejačević Našice

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPoštovani učenici i roditelji, novu školsku godinu 2020./2021. započinjemo u uvjetima i mjerama epidemije COVID 19. Planiramo nastavu izvoditi prema Modelu B: razredna nastava redovito pohađa nastavu u školi, a predmetna nastava izmjenjuje tjedno rad u školi i nastavu na daljinu. Prvi tjedan kreću 5. i 7. razredi, a drugi tjedan idu 6. i 8. razredi u školu.

Prvi dan nastave je u ponedjeljak, 7. rujna 2020. godine. Učenici B smjene idu ujutro, A smjena poslije podne. Sve detaljne upute oko organizacije smjena i točnog vremena i mjesta ulaska u školu roditelji će dobiti od svojih razrednica/ka i na web stranici škole. Prije dolaska u školu, roditelji mjere temperaturu učenicima i vode evidenciju koju pokazuju prvi sat učitelju. Važno je da učenici dolaze u školu u zakazano vrijeme, ne zadržavaju se u školskom dvorištu.

 

Pri dolasku u školu, učenici putnici odmah ulaze u školu. Svi učenici pri ulasku u školu odlaze u svoje učionice. Ulaz u školu je prema utvrđenom rasporedu na ulaznim vratima. Učenici u školu ulaze s maskama te se s njima kreću u svim prostorima škole, osim u svojoj učionici za vrijeme nastave. Za sve učenike osigurane su 2 platnene zaštitne maske koje će dobiti prvi dan. Preobuća učenika je obavezna od prvog dana. Pri ulasku u školu učenici će dezinficirati ruke, a tjelesnu temperaturu trebaju izmjeriti kod kuće.

 

Prvi dan nastave učenici će provesti s razrednicima u trajanju 2 školska sata te će učenici od svojih razrednika preuzeti udžbenike i radne bilježnice. Treba ponijeti torbe za preuzimanje udžbenika. Učenici za vrijeme boravka u školi ne mijenjaju učionicu. Školska kuhinja organizirana je za sve učenike od ponedjeljka 7. rujna 2020. Organizacija rada škole je u skladu s Preporukama MZO i Uputama HZJZ i mogućnostima škole, a sve s ciljem očuvanja zdravlja naših učenika i zaposlenika. 

https://mzo.gov.hr/vijesti/koronavirus-vazne-informacije-3583/3583

 

Puno uspjeha u novoj nastavnoj godini.

Ravnateljica: Jasminka Falamić

Pročitajte još

Učitavanje...