Integracija volontera udruge Otvoreno srce i učenika s Down sindromom Osnovne škole Đurđenovac u projektu “DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE”

srce1
srce1
U ​Osnovnoj​ školi J.J. Strossmayer​ u Đurđenovcu​ ​v​olonteri udruge ​”​Otvoreno srce​, Našice”​ posjetili su razred ​učenika s Down sindromom​učiteljice Zdenk​e​ Mihaljević ​te​ imali čast sudjelovati ​na završnoj svečanosti ​pro​jekta​ ​”​Dan​i​ kruha​”​ njihove škole.

Dani kruha završili su prigodnim programom u kojem su djeca recitirala,​ ​pjevala i glumila​ u poučnim igrokazima​.​ ​Našle​ ​su se na​ stolovima razne slastice, kruš​čići i kolači​, ukrasi od tikvica i tijesta​ ​na kojima smo zahvalili Stvoritelju​​  te ​zajednički​  blagoval​i​ ​na​ radost djece​.​ ​Uz gitaru i pjesmu zajedništvom volontera i učenika​ obogatili smo jedan lijepi školski i životni dan.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEsrce2

Bilo ​nam je​ prelijepo i zahvalni smo ​domaćinima na pozivu i dobroti!

„Projekt je trajao kroz mjesec listopad,a  imao ​je za cilj​ upoznavanja puta nastanka kruha​. O​svješćivan​je da je kruh životna i duhovna hrana. Učenici su pisali molitve zahvale  za ​plodove i​ kruh, izrađivali  likovne radove na temu kruh, umne mape o kruhu,  posjetili mlin ,uređivali prostor škole i ​danas ​pripremili prigodan program sa svojim učiteljima i vjeroučiteljima​ Osnovne škole J.J. Strossmayer, Đurđenovac.“ – rekao je Anđelko Cvijetović​

bricks2016

Pročitajte još

Učitavanje...