Novi namještaj za Udrugu „Prijateljstvo” Feričanci

Zajedničkom suradnjom Udruge “Prijateljstvo”, Općine Feričanci, veterana NK “FEŠK” – Feričanci, Hrvatske nogometne reprezentacije svećenika, Blažević interijera, roditelja i mještana, preko 100 djece koja pohađaju aktivnosti u Udruzi “Prijateljstvo” je dobilo novi namještaj!

Ukupna vrijednost ove investicije iznosi 16.529,07 kuna, a financirana je vlastitim sredstvima Udruge, uz pomoć Općine Feričanci i načelnika gospodina Marka Kneževića te donatorskom revijalnom utakmicom veterana NK “FEŠK”-a i Hrvatske nogometne reprezentacije svećenika.

Djeca zaslužuju najbolje uvjete za provođenje aktivnosti

Načelnik Općine Feričanci Marko Knežević istaknuo je da podržava rad Udruge, a najveći broj aktivnosti u Udruzi je usmjeren upravo na rad s djecom koja moraju imati najbolje uvjete za provođenje svojih aktivnosti, stoga je i Općina Feričanci podržala ovu hvalevrijednu inicijativu za nabavu novog namještaja.

Iz Udruge zahvaljuju Blažević interijerima na izradi većine elemenata namještaja i na pomoći u provođenju ove velike investicije za Udrugu. U ime Blažević interijera, namještaj je uručio gospodin Josip Blažević. U ime veterana NK “FEŠK” – Feričanci, uručenju je nazočio gospodin Alen Horvat, a u ime Hrvatske nogometne reprezentacije svećenika, uručenju je nazočio župnik Župe Duha Svetoga u Feričancima gospodin Anto Ivić. Namještaj su preuzeli u ime Udruge volonteri Mario Firšt, Ivan Zlosa, Matej Firšt i Davor Hlavati, a predsjednik Udruge Alen Dado zahvalio je svima na pomoći u provođenju nabave novog namještaja. Djeca zaslužuju najbolje uvjete za provođenje aktivnosti, a sada ih definitivno imaju.

Pročitajte još