Nova pobjeda Kuglačkog kluba „Đurđenovac” u domaćem prvenstvu

Stanku zbog odigravanja europskih kuglačkih kupova đurđenovački kuglači iskoristili su u dogovoru s kuglačima KK Poštar iz Splita i na svojim stazama jučer odigrali utakmicu 6. kola prvenstva koje je predviđeno za 28.10.

U vrlo teškoj i neizvjesnoj utakmici, sličnoj onoj iz prošle sezone ovog puta domaći su igrači, iako uz slabiju igru od prošlotjedne, pobijedili goste iz Splita rezultatom 6:2 i osvojili 2 važna boda kod kuće uz ponovo odličnu navijačku atmosferu u kuglani.

Osvojena su 2 važna boda uz 47 čunjeva prednosti

Na stazu je izašao prvi domaći par Marko Jeličić i Ivan Pušić, kojeg je u drugoj polovini utakmice zamijenio Filip Domnjak. Nakon prve „dionice” rezultat je bio 1:1, no prednost od 44 čunja bila je na strani gostiju, Ivana Tomića i Ante Burnaća.

Drugi đurđenovački par Branko Grandić i Davor Rončević odigrali su ujednačeno i obojica pobijedili gostujući par Milan KolićRobert Ratković, a i ukupan su broj čunjeva okrenuli u svoju korist.

Do kraja je bilo vrlo zanimljivo jer su gostujući igrači Ante Ratković i Ljubo Žuljević gotovo i dostigli prednost Đurđenovčana, no Alen Trošelj i Tomislav Čačić nisu popustili, Tomo je i pobijedio svoju utakmicu i na kraju su osvojena 2 važna boda uz 47 čunjeva prednosti.

Iako gotovo 200 čunjeva slabiji ukupni rezultat no prošle subote protiv Medveščaka ipak je bio dovoljan za važnu pobjedu koja KK „Đurđenovac” trenutno svrstava na 3. mjesto prvenstvene ljestvice iako, uz Poštar imaju i utakmicu više od svih ostalih. Dobar rezultat i važna pobjeda donosi i dodatnu sigurnost pred gostovanje i utakmicu 4. kola koju će Đurđenovčani odigrati 14.10 u 15 sati u Zagrebu protiv Grmoščice. Detalje jučerašnje utakmice pogledajte na poveznici https://bityl.co/LZnL, a nepotpunu prvenstvenu ljestvicu ovdje https://bityl.co/LZnN

Izvor: KK „Đurđenovac”

Pročitajte još