Nova pobjeda Gromova u domaćem prvenstvu – RK NEXE – MRK Trogir 32:25 (15:10)

RK NEXE je ostvario novu pobjedu u susretu s dosta oslabljenom ekipom Trogira, koja je u Našica doputovala samo s deset igrača. Više nego solidan otpor pružili su Trogirani koji su u prvih desetak minuta u dva navrata imali i prednost od dva pogotka, no nakon poravnanja u 13. minuti, Gromovi su minutu kasnije poveli i prednost nisu ispuštali do kraja susreta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMETrener Branko Tamše jučer nije koristio Halila Jaganjca, Maria Tomića i Marina Jelinića, tako da su nešto više minuta dobili ostali igrači. Tomislav Severec bio je najefikasniji igrač u redovima Našičana sa sedam postignutih pogodaka, a po šest su zabili Karlo Godec i Miha Kavčič. Vratar Dominik Kuzmanović čuvao je vrata domaćina u drugom poluvremenu i uspio upisati osam obrana, a Moreno Car dodao je još četiri.

Rutinska pobjeda i novi bodovi u 11. kolu “Premijerke” nakon čega se RK NEXE ponovno okreće EHF Europskoj ligi i novoj utakmici koja ih očekuje već u utorak. U goste im stiže aktualni slovenski prvak Gorenje iz Velenja, gdje su Gromovi doživjeli jedini poraz u grupnoj fazi. Bit će to prilika za uzvrat i zasigurno bolju igru od one koju su prikazali na gostovanju u Sloveniji. Naravno da Gromovi očekuju podršku i glasno navijanje s tribina, pa poziv svima da i utorak budu njihov osmi igrač!

11. kolo Paket24 Premijer HRL – Liga B

RK NEXE – MRK Trogir 32:25 (15:10)

ŠSD OŠ kralja Tomislava, Našice, gledatelja

Suci: Lovro Kasunić i Sašo Nikolovski (Karlovac)

Delegat: Josip Posavec (Varaždin)

RK NEXE: Kuzmanović (8 obrana), Vejin 2, Car (4 obrane), Greganić 1, Jelinić, Vida 4, Velkavrh 1, Severec 7, Godec 6, Moslavac 1, Tomić, Melić 2, Jaganjac, Kavčič 6, Markušić 1, Pribetić 1

Trener: Branko Tamše

MRK Trogir: Baković 1 (7 obrana), Barić 2, Babić 1, Viljac 3, Radnić 7, Drnasin, Vranješ, Maričić 4, Smoljo 4, Bradarić – Šljuljo 1, Trivković 2

Trener: Boris Popović

Sedmerci: RK NEXE   2/3;  MRK Trogir 3/3

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još