Nogomet – Kvalifikacije za ulazak u 1.ŽNL Osijek – Polet – Croatia 2:1 (2:1)

nogomet11_6_1a

Semeljci – Igralište Polet. Gledatelja 300.

Glavni sudac Domagoj Ljubičić (Osijek).

Pomoćni suci Dejan Berger, Luka Prološčić (obojica Osijek).

Delegat Antun Kišasondi (Osijek). Strijelci: 1:0 Stričević (22), 2:0 – Špoljarec (40), 2:1 – A. Knežević (44).

Opomenuti igrači: Špoljarec (Polet), A Knežević (Croatia).

Polet: Boras, Rimac, Pilić, Mihaljević, Rašić (od 57. Gradištanac), Antunović, Jergović, Drenjančević (od 88. Mat.Vuksanović), Špoljarec, Knežević, Stričević (od 90. Mitrović).
Trener Ivan Mitrović.

Croatia: Flegar, A. Knežević, Petrlić, M. Markotić (od 68. Dvorski), Kovačević, Pavlović (od 79. Matijević), D. Knežević (od 78. Pejaković), Ma. Markotić, Štimac (od 65. Brnjik), Hendrih, Novaković.
Trener Zoran Kovačević.

nogomet11_6_2a

Nogometaši Croatie, prvaci 2.ŽNL-e Našice, su u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za ulazak u 1.ŽNL-u Osijek gostovali u Semeljcima gdje su minimalno izgubili od Poleta, prvaka 2.ŽNL-e Đakovo. Ostvareni rezultat (iako negativan) daje im realne izglede da u uzvratu postignu bolji skor kojim bi ušli u viši rang. Treba reći kako su obje momčadi djelovale uplašeno, samo su na momente prikazivali igru dostojnu prvaka. Da je Davor Pavlović bio malo prisebniji Croatiju bi se već sada moglo proglasiti novim županijskim prvoligašem. Ovako moraju čekati uzvrat koji je za sedam dana (17.6. –  17,30 sati) u Velimirovcu. Podršku će imati od svojih navijača i ljubitelja našičkog nogometa koji su u Semeljcima bili u većem broju od domaćina.

nogomet11_6_3a

(Tekst&Foto: Srećko Sobodić)

Pročitajte još