Vrijeme je za prve bodove – Najava utakmice Nexe vs Beijing Sports University

Vrijeme je za prve bodove – Najava utakmice Nexe vs Beijing Sports University

Nakon 3. kola SEHA Gazprom lige, RK Nexe, nažalost, još nije ubilježio svoje prve bodove. Iskreno, očekivali smo ih i u prvom kolu, pa kao domaćini još više u drugom, a kada smo išli na teško gostovanje u Skopje i tada je bilo nade. Nažalost, iako smo Skopju u prvom poluvremenu bili vidljivo bolji, Vardar se uspio izvući, te smo u drugom poluvremenu pali s koncentracijom i na koncu utakmicu i izgubili. Ipak, vidljivo je kako smo u tom 3. kolu ipak bili nešto kvalitetniji nego u prva dva, pa s pravom očekujemo nastavak dizanja kvalitete igre, a ujedno i prve bodove u ligi.

Odmora nema, jer pred nama je već novi susret koji se ponovo igra u Našicama. Tako nam u goste ovoga puta dolazi jedna nova ekipa Beijing Sports University, u kojoj je RK Nexe favorit, pa s pravom očekujemo i prve bodove u SEHA Gazprom ligi. Naravno, vrlo je važno da pravu priliku prepoznaju i navijači Gromova koje i ovoga puta pozivamo da dođu u što većem broju i podrže svoj omiljeni klub.

Utakmica 4. kola SEHA Gazprom lige između RK Nexe i RK Beijing Sports University se igra 30.09.2019. u dvorani kralja Tomislava u Našicama s početkom u 19 sati. Ulaznice za RK Nexe vs Beijing se osim na ulazu u dvoranu mogu kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći na ovaj rukometni spektakl će biti na Arena Sport programu.

Pročitajte još