Nexe Team nastavlja s mnogobrojnim aktivnostima

Četiri pive, jedna milja – po prvi put u Općini Križ održana je utrka pivska milja! Pivska milja natjecanje je koje izaziva one dovoljno hrabre gdje u istrčanih 1600m morate popiti 4 piva na svakih 400m i završiti utrku! Zvuči jednostavno? Ovo je jedna od zabavnih, ali nimalo jednostavnih tzv. turističkih utrka, a Nexe Team imao je svoju predstavnicu Martinu Jozanović koja je osvojila prvo mjesto.

Otvorene prijave za treće izdanje utrke Feričanci Wine Run

Ovakve utrke su iznimno popularne pa tako i popularnost “vinskih” utrka hrvatskim vinogorjima od Istre pa do Slavonije i Baranje vrtoglavo raste diljem zemlje. Dobra kapljica kao motivator za sportaše, ali i poticaj na kretanje za eno i gastro hedoniste, prepoznata je i u Feričancima, mjestu poznatom po najboljoj Frankovki.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane na treće izdanje utrke Feričanci Wine Run u subotu 23.09.2023. u sklopu 6. Festivala Frankovke – festivala vina i rekreacije. Trči se asfaltiranom cestom kroz feričanačko vinogorje, degustira najbolja Frankovka, a nakon utrke uživa se u besplatnoj degustaciji vina, bogatoj gastronomskoj ponuda suhomesnatih proizvoda, sireva, domaćih kolača, pekmeza i sl. te glazbeno – zabavnom programu. Organizacija prošlogodišnja utrke ocijenjena je od strane trkača visokim ocjenama, a prijaviti se možete na slijedećoj poveznici. https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1990

Nexe Team u Somboru

43. Somborski polumaraton održao se u nedelju, 14. 05. 2023. godine, u Somboru, u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Somaraton, a pod pokroviteljstvom grada Sombora. Ovogodišnji Somborski polumaraton održao se na novoj stazi koja ima certifikat AIMS-a, na ulicama Sombora. Na utrci su nastupili članovi URT „Nexe Team“-a Našice – Boris Abičić, Jasna Dražić i Krešimir Katičić koji su, unatoč kiši, ostvarili odlične osobne rezultate.

Foto: URT „Nexe Team” Našice

Pročitajte još