NEXE d.d. i Auric Barrels d.o.o. uz URT „Nexe Team” Našice

Dana 17.01.2021. godine rukovodstvo URT „Nexe Team” Našice, predsjednik Tomislav Gall i tajnik Mario Pavičić održali su radni sastanak s Josipom Ergovićem, članom Uprave Nexe d.d. i predsjednikom RK Nexe.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMETijekom sastanka predsjednik URT „Nexe Team” Našice zahvalio se Josipu Ergoviću na nesebičnoj pomoći i podršci koju Nexe d.d. daje URT „Nexe Team” Našice od njenog osnutka. Nexe d.d. prepoznala je rad udruge, ostvarene rezultate kao i entuzijazam članova te će i nadalje pomagati rad s mladima i aktivnosti koje promoviraju Grad Našice te trčanje općenito kao sport, ali kao i aktivnost koja pridonosi boljoj kvaliteti života. Tijekom radnog sastanka Josipu Ergoviću uručeno je i priznaje URT „Nexe Team” Našice s obzirom da je odlukom skupštine udruge dana 25.09.2021. godine Josip Ergović postao počasnim članom URT „Nexe Team” Našice.

Također je održan radni sastanak s vlasnikom kompanije Auric Barrels d.o.o. i sponzorom udruge Brunom Alexanderom Gantenbrinkom. Predsjednik “Nexe Tema” zahvalio se u ime udruge na pomoći koja je doprinijela ostvarivanju i realizaciji ciljeva udruge te je Bruno Alexander Gantenbrink izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima URT „ Nexe Team” Našice a posebno na radu s mladima te naglasio će AURIC BARRELS d.o.o. sukladno mogućnostima i dalje pomagati u radu udruge a poradi promocije trčanja i zdravog života općenito.

Foto: URT „Nexe Team” Našice

Stric pivo

Pročitajte još