Našički srednjoškolci na susretu mladih pod nazivom „10 godina Biti Bolji“

Dana 27. travnja 2023. g. (četvrtak) s početkom u 10:00 sati, Udruga Biti Bolji iz Osijeka i časopis Poduzetnik organizirali su susret s mladima pod nazivom „10 godina Biti Bolji“ koji se održao u prostoru Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek. Kako navode iz škole učenicima, studentima i poduzetnicima omogućeno je zajedničko sudjelovanje u ovom, za njih, važnom susretu.

Mladi su imali priliku slušati 10 panela i biti u društvu poznatih poduzetnika, menadžera, glazbenika, a tematika panela bila je prilagođena interesima i potrebama mladih.

Teme su bile sljedeće:

Mladi su naša sadašnjost i naša budućnost; Život je komunikacija!; Kako i zašto postati Co2 neutralan; Biti lider, i u pobjedi i u porazu!; Biti poduzetnik nije bauk!; Glazba – emocije ili novac!; Biti Bolji!; Ti možeš sve kad vjeruješ u sebe; 5%; Naši novi projekti; Budućnost tržišta rada.

Izlaganja su bila vrlo zanimljiva, a nadamo se i korisna, ako naši učenici odluče jednoga dana zakoračiti u svijet poduzetništva.

Iz naše SŠIK Našice na susretu su bili učenici ekonomske struke Anita Purić 1. ek.; Domagoj Sabljak, 1. ek.; (Poduzetništvo); Laura Abramović, 2. ek.; Judita Batrac 2. ek. (Uvod u poslovno upravljanje); Tea Lukačić 3. ek.; Katarina Vidmar 3. ek.; Filip Vrhovac 3. ek. (Marketing) dok je pratnja učenicima bila prof. Danica Čiček.

Izvor: SŠIK Našice

Pročitajte još