Našički biciklisti vas pozivaju na rekreativno – memorijalnu vožnju Sjećanje na Branka Tivanovca

Našički biciklisti – rekreativci pozivaju ove nedjelje, 21. 05., ljubitelje biciklizma, planinare, trkače, šetače i ostale zaljubljenike u prirodu na spomen vožnju i druženje u znak sjećanja na dragog prijatelja Branka Tivanovca. Cilj ove vožnje je planinarsko odmorište obitelji Tivanovac, čija vrata nikad nisu zatvorena za sve istinske ljubitelje prirode gdje će se zapaliti svijeća prijatelju, planinaru i nadasve čovjeku. Predviđeno vrijeme okupljanja u Gazijama je 11 sati.

Okupljanje biciklista je u centru Našica od 8:30 do 9:00, a vozi se preko Seone i Gornje Motičine do Gazija gdje će se sudionici prisjetiti prijatelja Branka, nakon čega slijedi odmor kao i okrjepa, a zatim se kreće put Našica. Povratak je planiran preko Donje Motičine do polazišta – sjenice u centru grada, pa nakon zajedničkog fotografiranje svatko svojim putem, navode rekreativci.

Rekreativna vožnja je dobrovoljna i svaki sudionik odgovaran je za vlastitu sigurnost i postupke

Kako je put većinom makadam, preporučuju se bicikli sa širim gumama kao i kaciga te voda za osvježenje. Za one koji ne mogu izvesti uzbrdice, ne sramite se, slobodno gurajte bicikle. Za mlađe od 16 godina kaciga obavezna i poželjna pratnja roditelja ili poznate starije osobe.

Rekreativna vožnja je dobrovoljna i svaki sudionik odgovaran je za vlastitu sigurnost i postupke. Ako niste u kondiciji, ne brinite se, ne utrkujemo se, nego lagano vozimo i uživamo u prirodi. Sretno svima i samo po pedali.

Pročitajte još