Našički biciklisti ponovno osvajaju postolja

 

Biciklistički klub Našice briljirao je u subotu na 4. kolu Slavonske brdsko biciklističke lige, utrci XCP Put Šarana, održanoj u Virovitici. Utrka je započela u 13 sati, a visoke temperature nisu spriječile našičke bicikliste da osvoje pregršt medalja. U najjačoj kategoriji Elite, Saša Jeftinić obranio je prošlogodišnju titulu „kralja šarana” osvojivši zlatnu medalju, dok je Matija Zubaj stigao odmah iza njega i osvojio srebrnu medalju. Mislav Ciboci završio je na 6. mjestu.

U kategoriji žene, Jasmini Bićanić je nedostajala samo jedna stepenica do postolja, završivši tako na 4. mjestu. U kategoriji kadeti, Thomas Orban Sauer osvojio je svoje prvo postolje i srebrnu medalju nakon samo četiri utrke.

Sljedeće kolo vozi se u Orahovici 25. kolovoza

U kategoriji veteran A, zlatnu medalju osvojio je Denis Brandis, dok je Antun Umiljanović završio na 3. mjestu. U kategoriji veteran C, Duško Marić zauzeo je 7. mjesto. U kategoriji sport, Vladimir Bićanić završava na 7. mjestu.

Biciklistički klub Našice skupio je iznimno veliki broj bodova i sve su bliže ostvarenju ovogodišnjeg cilja – osvajanja naslova prvaka. Sljedeće kolo vozi se u Orahovici 25. kolovoza, pod nazivom XCO Koral. Ovim putem čestitamo Biciklističkom klubu Našice na izvrsnim rezultatima!

Pročitajte još