Našički biciklisti Matija Zubaj i Antun Umiljanović zlatni na biciklističkom maratonu

 

Trijumf našičkih biciklista na biciklističkom maratonu u Slatini! Subota je bila rezervirana za biciklistički maraton XCM Javorica u Slatini, a našički biciklisti pokazuju da su u vrhunskoj formi. Domaćini su oduševili izvrsnom stazom duljine 50 km i visinskom promjenom od oko 1200 metara.

Devet hrabrih natjecatelja iz Biciklističkog kluba Našice dalo je sve od sebe na stazi. U najjačoj kategoriji Elite, Matija Zubaj i Saša Jeftinić briljirali su od starta do cilja. Iako je Saša na samom finišu nesretno doživio pad nakon kvara lanca, Matija je zasjao osvajanjem zlatne medalje, dok je Saša ponosno ponio srebrno odličje. U istoj kategoriji, Mislav Ciboci završio je na 5. mjestu.

Nakon dva kola Slavonske brdsko biciklističke lige, BK Našice uvjerljivo se nalazi na vrhu tablice

U kategoriji Veteran A, Antun Umiljanović zasjao je osvajanjem prvog mjesta i zlatne medalje dok mu se Denis Brandis također pridružio na postolju, osvojivši broncu. Ivan Vujić završio je na 9. mjestu u kategoriji Veteran B, dok je Duško Marić zauzeo 10. mjesto u kategoriji Veteran C. Jasmina Bićanić se plasirala na 6. mjesto u kategoriji Žene, dok je Thomas Orban Sauer završio na 8. mjestu u kategoriji Kadeti.

Nakon dva kola Slavonske brdsko biciklističke lige, BK Našice uvjerljivo se nalazi na vrhu tablice s osvojenih 505 bodova ispred CRO MTB Team-a koji ima 250 bodova te trećeplasirane BBK Požega sa 178 bodova. Čestitke svim natjecateljima na izvanrednom nastupu! Sljedeća utrka je domaća XCO Lapovac 26. 5. na jezeru Lapovac. Vidimo se!

Pročitajte još