Našice – Novine Slavonsko Oko možda ponovo ugledaju svjetlo dana?!?

oko8_6_1a

Dan proslave Dana Grada Našice je pred nama i kao što je i tradicija sve ove godine u Našicama se očekuje veliki broj posjetitelja iz bliže i dalje okolice.

Prošle godine je za nas ovaj dan bio od posebnog značaja jer smo i po prvi puta u gradu dobili prave konkretne novine Slavonsko Oko. Nažalost nakon 6 brojeva koliko su novine izlazile i vrlo dobrih kritika koje smo dobili on naših dragih sugrađana novine su ugašene. U gradu par osoba očito nije smatrano kako su ove novine našem gradu potrebne, što mi a tako ni drugi sugrađani nikako nisu shvaćali. Građani su nas neprestano zasipali pitanjima kada će izaći novi broj i zašto nema razumijevanja za ove novine koje su na 80 do 100 stranica promovirale Našice diljem Slavonije i Baranje. Na ta njihova konkretna pitanja nismo htjeli dati konkretan odgovor jer smo se nadali kako će se ipak naći razumno rješenje i da će netko shvatiti kako su novine našem gradu potrebne.

Ovo pišemo ne kako bi jadikovali nego zbog želje da se dobre ideje u našem gradu TREBAJU podržavati.

Ovih dana smo dobili zanimljivu ponudu da se Slavonsko Oko ipak ponovo pokrene od ljudi kojima je stalo do grada na ovaj način jer osim što su to jedine novine našeg grada one su bile u distribuciji po cijeloj Slavoniji te smo preko njih uspjeli tako najbolje promovirati naš gradić.

Što Vi mislite o novinama, da li su nam potrebne i da li bi i vi čitali nešto o Našicama i ljudima koji žive u njima? Zar po Vama  nije bolje imati ovako nešto nego samo slušali kako se troše novci na razne druge investicije koje koliko i sami možete vidjeti ne vode nikuda?

Podsjetnik na ove naše novine možete pogledati ovdje… SLAVONSKO OKO 

Pročitajte još