Našice – Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja

fizio4_4_3a

Udruga “Fizioterapeut Našice” po prvi puta je u Našicama obilježila Svjetski dan zdravlja,u prostorijama Gradske i Državne uprave Našice( gradska vijećnica) sa njihovim zaposlenicima.

Obilježavanju svjetskog dana zdravlja je sudjelovalo 4 fizioterapeuta a to su: Marina Sušak, Tomislav Stošić, , Jonatan Kubena, Gabrijel Hmura.

Ovim putem želim se zahvaliti fizioterapeutima i zaposlenicima Gradske i Državne uprave na vremenu koje su odvojili da bi nam pomogli obilježiti ovaj dan važan za naše zdravlje.

Također se zahvaljujem gradonačelniku Krešimiru Žagaru jer nam je omogućio obilježavanje svjetskog dana zdravlja u Gradskim prostorijama,te zahvaljujem jer je odvojio vrijeme i prisustvovao našem predavanju i pokazu vježbi.

Ovakve akcije već 2.godine provodi HZZJZ, te smo se i mi uključili u ovakav projekt da bi spriječili razne deformitete koji se javljaju uslijed dugotrajnog sjedenja. Projekt planiramo proširiti i na druge ustanove koje su zainteresirane za suradnju.

fizio4_4_1a

Pokazali smo jednostavne vježbe koje se mogu izvoditi na radnom mjestu s ciljem prevencije bolova u vratu i leđima od čega pate mnogi zaposlenici.

Cilj ove akcije i mnogih drugih budućih je pobuditi svijest zaposlenika kako mogu odvojiti 5-10min za svoje zdravlje jer sa time mogu spriječiti niz zdravstvenih problema i prevenirati niz kroničnih bolesti te poboljšati kvalitetu života.

Sve naše aktivnosti i naš rad možete pratiti na našoj web stranici : www.fizioterapeutnasice.hr , te pogledati mnoge korisne vježbe.

Također bi naglasio da od ostalih projekata koji kreću uskoro su VJEŽBE U TRUDNOĆI I NAKON PORODA, nastavak akcija sa školskom djecom te proširenje akcije „ vježbe za djecu s posebnim potrebama“ te nastavak akcija koje već provodimo a to su: vježbe na lopti, Power Body aerobik, više o našim akcijama pogledajte na našoj web stranici:  www.fizioterapeutnasice.hr

Udruga “Fizioterapeut Našice” stoji Vam na usluzi kako biste se opustili, uživali i ponovno stekli jedinstvo uma, duha i tijela.

Predsjednik Udruge
Gabrijel Hmura,bacc.Physioth.(095/520-9165)

fizio4_4_2a

Pročitajte još