Poziv na radionicu „Budi DJ“


BudiDJ2012

Gosti DJ Philip Kroo & DJ Louie Mos

Info centar za mlade Osijek vas poziva na četvrtu u nizu radionica zajedničkim nazivom „Svaki tjedan – događaj jedan.“ U utorak 7. kolovoza 2012. godine u 10:00 sati na redu je umjetnička radionica „Budi DJ.“ Gosti ove radionice su poznati osječki DJevi Philip Kroo & Louie Mos. Radionica se održava u prostoru Info-centra za mlade Osijek, Ribarska 1. Radionicom donosimo informacije o procesu postajanja DJ-om, načinu i kvaliteti mixanja glazbe te stvaranju jedinstene glazbene kombinacije. Želimo pokazati  da Osijek ima talentirane  mlade glazbenike koji svojim glazbenim nastupima obogaćuju našu  glazbenu scenu. Cilj radionice je približiti mladima „čari“ klupske glazbe i noćnog života. Osim toga očekuje vas i pregršt zamljivosti iz glazbenog i klubskog svijeta. Radionice nisu samo za one koji se žele profesionalno baviti glazbom, već i za one koji vole kreativni oblik zabave.

Ovaj niz radionica „Svaki tjedan – događaj jedan“ se održava u  sklopu europske kampanje „Informacija uPRAVO sad! Mladi pitaju“  svakog utorka u 10:00 sati i tako sve do kraja ljeta. Dolazak na radionice je besplatan i omogućen svima koji se žele družiti i pri tome nešto i naučiti.

Program:

17. srpnja „Mladi inovatori“  (Udruga Inovator)

24. srpnja „Živjeti s invaliditetom“ (Športska udruga slijepih „Svjetlost“)

31. srpnja „Istraživačko novinarstvo“ (gost predavač Drago Hedl)

07. kolovoza „Budi DJ“ (DJ Philip Kroo & DJ Louies Mos)

14. kolovoza „Daruj krv“ (Crveni križ)

21. kolovoza „Budi promjena! Volontiraj!“ (Volonterski centar Osijek)

28. kolovoza „Govorništvo“

Napomena: ne počinje rano, traje kratko, a sigurno ćeš nešto dobro vidjeti i čuti, jer će biti zanimljivo i zabavno, :-).

Dođite i provjerite što nudimo mladima!

Ukoliko imate pitanja ili trebate dodatne informacije možete nam se javiti na e-mail [email protected]

Vidimo se u Info centru za mlade Osijek.

Pročitajte još