Našice – Učenici 5.d razreda poklonili hranu Poučnom parku obitelji Bizik

Učenici 5.d razreda OŠ kralja Tomislava iz Našica posjetili su Poučni park obitelj Bizik povodom „Međunarodnog dana zaštite životinja“ i poklonili su im hranu za životinje

Učenici 5.d razreda OŠ kralja Tomislava iz Našica posjetili su Poučni park obitelj Bizik povodom „Međunarodnog dana zaštite životinja“ i poklonili su im hranu za životinje. Ovu akciju razrednica Đurđica Mašić organizira već tradicionalno svake godine sa svojim učenicima.

Skupili su oko 100 kg hrane: žita, ječma, suncokreta, kukuruza, grožđa, jabuka, kupusa, kelja, mrkve, krušaka, orasa…

Dočekala nas je vlasnica ZOO-vrta gospođa Bizik i zahvalila cijelom razredu za hranu koja će dobro doći životinjama i puno pomoći u radu Poučnog parka Bizik. Predsjednica razreda Josipa Smrček predstavila je novi razred i pozdravila gospođu Bizik u ime razreda.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/9mjesec/28/v1{/gallery}

Gospođa Bizik nam je ispričala nešto o povijesti  Poučnog parka, navela je koliko vrsta životinja obitava u parku, koliko se potroši hrane dnevno za životinje i koja je površina Poučnog parka. Kroz Poučni park proveo nas je vlasnik gospodin Mirko Bizik. Učenici su naučili puno o životinjama te proveli lijepe trenutke uživajući  u divnom sunčanom danu družeći se sa životinjama.

Obećali smo gospođi i gospodinu Bizik da ćemo i u buduće nastaviti suradnju i pomagati im koliko budemo mogli.

Zahvaljujemo svim roditeljima, građanima koji su sudjelovali u ovoj akciji s hranom, DVD- u Našice i zapovjedniku Zvonku Ljubljanoviću kao i Mihovilu Mašiću koji su nas prevezli do Poučnog parka.

zoo28_9_2a

Pročitajte još