Našice – Redovna izborna skupština Udruge voćara i vinogradara Našice

vocari25_2_1a

Jučer je u velikoj Gradskoj vijećnici grada Našica sa početkom u 18 sati održana redovna izborna skupština Udruge voćara i vinogradara Našice. Na ovoj skupštini su uz veliki broj članova sudjelovali i članovi srodnih udruga koje djeluju i rade u našem gradu. Isto tako kao gost je bio prisutan gradonačelnik Krešimir Žagar koji je prema riječima članova udruge uvijek rado pomagao ovu udrugu.

vocari25_2_2aNakon odabira radnog tijela, podneseno je izvješće o radu udruge u 2011. godini kao i planu i programu za 2012. godinu koju je podnio predsjednik udruge Darko Cerovski. Nakon predsjednika udruge, blagajnik Tuna Kuricek je podnio također i financijsko izvješće u kojem se vidjelo u što su se sve uložila financijska sredstva u 2011. godini.

U nastavku skupštine razriješeni su dosadašnji predsjednik i članovi upravnog odbora kao i  nadzornog odbora udruge te je uslijedio i prijedlog novih kandidata za sve te funkcije. Među ostalim, za novog – starog predsjednika jednoglasno ponovo je izabran Darko Cerovski što je pokazalo kako su članovi udruge izuzetno zadovoljni sa njegovim vođenjem ove vrlo kvalitetne udruge koja djeluje na području Našica ali i šire.

Nakon službenog dijela u prostorijama Gradsko glazbe Našice uslijedilo je druženje i zabava za sve članove i goste udruge.

vocari25_2_3a

{gallery}Slike_tekstovi/2012/2mjesec/24b/v1{/gallery}

Pročitajte još