Našice – PORTMAN – Najpoznatiji našički bend snimio spot za himnu Ferragosto JAM

Bend PORTMAN čine tri Našičana i to Davor Kavicki (gitara), Josip Zupčić (bas) i Ivan Kukuljević (bubnjevi), a u prošlosti ih je znalo biti i duplo više.

Ovih dana imali smo priliku porazgovarati sa članovima našeg najpoznatijeg našičkog benda PORTMAN, te se uvjeriti kako su se ovi dečki stvarno bacili u ozbiljan posao.  Prije nekoliko dana završen je  i objavljen najnoviji spot za himnu petog izdanja festivala Ferragosto JAM koji možete pogledati u nastavku.

{youtube}ZICjRV0hJ9A{/youtube}

Bend PORTMAN čine tri Našičana i to Davor Kavicki (gitara), Josip Zupčić (bas) i Ivan Kukuljević (bubnjevi), a u prošlosti ih je znalo biti i duplo više. Kroz bend je procirkuliralo nekoliko ljudi, tako da je sastav znao imati od dva pa sve do čak šest članova. Za sada ih je troje, a kako sami kažu za rock nije niti potrebno više.

portman21_9_2aaSastav postoji od 2004. godine i sve ove godine iza njih je puno uspona i padova, što zbog obveza, a što zbog članova i stila koji su se vremena na vrijeme mijenjali. Ove godine su odlučili krenuti agresivnije, pa je i materijal za novi album već spreman. “Za sada ovaj novi album još brusimo i glancamo, ali planiramo uskoro u studio. Od početka godine odsvirali smo 15-ak koncerata uključujući i ljetnu bosansko – dalmatinsku turneju, snimili smo himnu ovogodišnjeg Ferragosto festivala i kao što možete vidjeti i spot je tu. Iduće što nam je na rasporedu su dva koncerta. U Osijeku 27.9. u Mini Teatru, te u Zagrebu 28.9. u klubu Attack. Ovim putem bi pozvali sve zainteresirane, te poželjeli da im nije cijeli život samo sjedenje kod kuće pred računalom. Osim toga u planu nam je svirati na još nekoliko mjesta i to u Zagrebu, Rijeci i Puli, te još nekoliko koncerata i turneja kao i snimanje novih materijala. Isto tako uskoro se nadamo da ćemo potpisati za jednu hrvatsku izdavačku kuću, ali za sada ipak nećemo otkriti o kome se radi. Možemo s ponosom reći kako su nam neki ljudi iz drugih bendova znali reći da smo utjecali na njihov rad, a neke smo čak potakli da sami osnuju svoj bend, na što smo posebno ponosni. Vrlo smo zadovoljni kako publika reagira na našim koncertima, te kako našu glazbu doživljavaju.”

Bend PORTMAN čine tri Našičana i to Davor Kavicki (gitara), Josip Zupčić (bas) i Ivan Kukuljević (bubnjevi), a u prošlosti ih je znalo biti i duplo više.

Pročitajte još