Našice – Učenici 5.d razreda posjetili djecu s posebnim potrebama u OŠ J. J. Strossmayera Đurđenovac

OŠ  J. J. Strossmayera u Đurđenovcu

U četvrtak 18. listopada 2012. učenici 5.d razreda i razrednica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice posjetili su povodom Dana jabuka  djecu s posebnim potrebama u OŠ  J. J. Strossmayera u Đurđenovcu.

{module adsense}

Josipa, Ana, Mihovil, Ivo, Matej, Leo, Marija i učiteljica  Zdenka Mihaljević srdačno su nas dočekali i pozdravili. Priredili smo im prigodan program povodom Dana jabuka. Emanuela Tudja je pročitala tekst „Pohvala jabuci“, Josipa Smrček  i Dora Hanižjar pročitale su pjesme o jabuci, a Katarina Kruljac recitirala je pjesmu „Jesen“.

Djeci smo poklonili prigodne poklone: jabuke, bombone, čokoladice, majice, kolaž papir, postere… Djeca su se zahvalila na  poklonima, bili su veoma sretni te su nas počastili keksima i sokovima. Poslije smo se družili, pjevali i plesali. Posjetili smo školsku knjižnicu,  knjižničar Toni Markotić pokazao nam je zbirku knjiga koju posjeduju, a djeca su uživala u razgledavanju knjižnice. Lijepo smo se družili i vrijeme nam je brzo prošlo. Na kraju posjeta poklonili su nam igračke, olovke, knjigu „Priče bez naslova“, čokoladu, ukrasne gumice, likovne radove…

Na rastanku zajednički smo otpjevali i otplesali pjesmu „Kad si sretan“. Pozdravili smo se, ali bilo nam je teško rastati se. Dogovorili smo se da ćemo se nastaviti družiti i surađivati.

Hvala ravnateljici OŠ kralja Tomislava Našice Vlatki Zahirović što nam je omogućila posjet predivnoj djeci s posebnim potrebama u OŠ J. J. Strossmayera Đurđenovac. Zahvaljujemo se predsjedniku DVD – a Zvonku Ljubljanoviću što nam je omogućio prijevoz, vatrogascima Danijelu Matkoviću i Hrvoju Divjanoviću koji  su nas vozili i sponzoru gospođi Anđi Kovač koja nam je dala jabuke.

{gallery slider=boxplus.carousel width=123 height=110 layout=flow}Slike_tekstovi/2012/10mjesec_a/20/v1{/gallery}

{module Adsense 728x 90}

Pročitajte još