Našice – Taekwondo – Naši osvojili jedno zlato i dvije bronce

taekwondo18_3_1a

U subotu, 17.03.2012. u športskoj dvorani “Sutinska vrela” održan je 6. Feniks budo sport kup. Ovo taekwondo natjecanje bilo je međunarodnog karaktera sa 522 prijavljena natjecatelja koji su nastupali u sportskoj borbi, formama i KICK-u a. Organizator 6. Feniks budo sport kup-a je taekwondo klub “Feniks-Vukomerec” iz Zagreba.

taekwondo18_3_2aNaša taekwondo sekcija Maksimir – Našice nastupila je sa 3 svoja natjecatelja u formama te su između 150 natjecatelja osvojili sljedeće medalje;

ZLATO – DAVOR LEŠ

BRONCA – BORIS GALINEC i DOMINA ERDEŠI

I ovaj put naša taekwondo sekcija polučila je odlične rezultate na ovom međunarodnom natjecanju te im ovim putem iskreno čestitamo i želimo im da ponove ovaj uspjeh na sljedećem natjecanju.

Od Nove Godine taekwondo klub Maksimir – sekcija Našice sa svojim natjecateljima, koji nastupaju u borbama, naporno trenira i priprema se za 1. VINKOVCE OPEN, koji se održavaju u Vinkovcima u športskoj dvorani Sajnami 31.03.2012. Sve o pripremama, odlasku i detaljima vezanim za ovo natjecanje možete pratiti i na našoj Facebook stranici, Taekwondo klub Maksimir – sekcija Našice.

Pročitajte još