Našice – Četvrtfinale kupa ŽNS Osijek

nogomet17_5_1a

Našk – BSK 6:5 (0:0)

Našice – Gradski stadion. Gledatelja 150.
Glavni sudac Tihomir Pejin (Donji Miholjac)
Pomoćni suci Darko Novoselnik (Belišće), Dejan Berger (Osijek).
Delegat Ante Lončar (Osijek).

Našk: Jambrović, Andraković, Kubaček, Šulava, Galinec, Ćosić (od 86. Hečimović), Horvatek, Hvizdak, Tomaš, Vuka, Gašparić.
Trener Branko marček.

BSK: Pintarić, Rakić, Kuburić, Vajić (od 46. Šarić), Nikolić, Milanović, Grgić, Poznić (od 65. Horvat), Filipović, Prijić (od 75. Kuić), Vratović.
Trener Davor Rupnik.

Nogometaši Naška priredili su veliko iznenađenje, u četvrtfinalu županijskog Kupa pobijedili  su BSK iz Bijelog Brda, prvaka 3.HNL-e koji im je u proljetnom prvenstvenom susretu nanio visok (0:4) poraz.  Treba reći da BSK, za devedeset minuta, nije stvorio ni jednu pravu prigodu za pogodak. S druge strane Našk je imao dvije lijepe akcije iz kojih je to mogao. U prvoj je prodor Vuke pomoćni sudac označio nepostojećim zaleđem a u drugoj je Kubaček, iz neposredne blizine, loptu glavom šutirao u ruke dobro postavljenog vratara Pintarića.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/5mjesec/17/v1{/gallery}

Nakon što je vrlo dobri sudac Tihomir Pejin označio kraj susreta prišlo se izvođenju udaraca s bijele točke. U prvoj seriji po pet udaraca obje su momčadi bile precizne. Vuka, Horvatek, Kubaček, Hečimović i Šulava za Našk a Nikolić, Šarić, Vratović, Milanović i Horvat za BSK. U šestoj seriji Galinec je bio siguran a vratar Jambrović udarac iskusnog Rakića obranio i svojoj momčadi donio polufinale s Višnjevcem.

(Tekst&Foto:Srećko Sobodić)

Pročitajte još