Seona – Općina Donja Motičina donirala dresove veteranima NK Seona

moticina_15_10_1a

Ovog je vikenda općina Donja Motičina donirala dresove veteranima nogometnom klubu Seona.

Predstavniku veterana gospodinu Miši Tomac donaciju vrlo vrijednih dresova je predao načelnik općine Donja Motičina Željko Kovačević. Načelnik je napomenuo kako je općina i do sada pomagala klub, a tako će biti i nadalje. Ova donacija je vrijedna oko 5000 kuna, a u sklopu sufinancirana kluba je i kupnja i postavljanje mreže koje bi igralište odvojilo od prvih susjeda te bi se na taj način spriječili daljnji problemi koji su znali proizaći za vrijeme treninga ili utakmica.

 

moticina_15_10_2a“Predali smo dresove veteranima Seona, a isto tako ćemo i dalje pomagati rad i djelovanje svih klubova i udruga na području cijele općine. Isto tako u planu nam je i izgradnja asfaltiranog igrališta koje bi se moglo koristiti za rukomet, košarku ili slične sportove. Uz to vrlo skoro općina će financirati 100 kubika kamena za posipavanje poljskih putova kao što će i nastaviti ulagati u dom u Seoni. Od zadnjih radova na domu možemo svakako istaknuti postavljanje plastične stolarije, a do sada je za dom izdvojeno oko 250 tisuća kuna. Također možemo napomenuti kako je pri kraju i projekt rasvjete tako da bi i ovo selo napokon dobilo preko potrebno svijetlo niz ulicu.” – rekao je načelnik općine Željko Kovačević.

Predstavnik veterana NK Seona Mišto Tomac se zahvalio na prekrasnom poklonu vrhunskih dresova te izrazio zadovoljstvo suradnjom kluba i općine Donja Motičina te naglasio kako su odnosi uvijek na visokom nivou.

{module Adsense 728x 90}

Pročitajte još