Našice – Iznimna posjećenost na otvorenju klizališta

Umjetno klizalište u Našicama

Našice je dobilo prvo umjetno klizalište u povijesti grada. Večeras je u 17:30 sati bilo je otvorenje klizališta koje je prethodilo uvodnim klizanjem djece iz Osnovne škole Dore Pejačević, koja su nosila majice sa natpisom “Zajedno više možemo” i to sve u organizaciji PU OBŽ i Policije u zajednici, Vijeća za prevenciju, policijske postaje Našice i naravno grada Našica.

{youtube}aS2CdNrEte0{/youtube}

Nakon toga, uz veliku posječenost građana gradonačelnik grada Našica je prigodnim govorom označio otvorenje mjesec i pol dana klizačke zabave u Našicama. 

klizaliste12_1_2a

{gallery}Slike_tekstovi/2012/1mjesec/12a/v1{/gallery}

Nakon toga je udruga KLAN priredila vrlo zanimljiv vatreni show, a rap pjevači Vanja i Dok su Našičanima otpjevali nekoliko svojih pjesama, te na taj način zagrijali sve one kojima ovi hladni dani nisu baš najmiliji.

klizaliste12_1_3a

{gallery}Slike_tekstovi/2012/1mjesec/12a/v2{/gallery}

Svakako moramo napomenuti kako je zainteresiranost u prvim satima otvorenja klizališta bila velika, pa možemo reći i više od očekivane, tako da je i broj klizaljki bio u manjku. Možemo izraziti nadu kako će se ovo nastaviti i dalje te da će Našičani koji ove godine nisu mogli ići na skijanje ili u druge gradove ovo klizalište itekako dobro doći.

klizaliste12_1_4a{gallery}Slike_tekstovi/2012/1mjesec/12a/v3{/gallery}

O svemu kao i do sada pogledajte video prilog koji smo vam pripremili, te tako omogućili da i vi barem slikom uživate u ovim idiličnim događajima iz našeg grada.

Pročitajte još