Našice – Foto – Video – Održana tradicionalna povorka maškara kroz grad

Održana tradicionalna povorka maškara kroz grad

Danas je u organizaciji Društva “Naša djeca” Našice, grada Našica i Turističke zajednice Grada Našica održana tradicionalna povorka maškara kroz grad.

 

Iako je tijekom jutra počeo padati snijeg te je mimohod maskiranih mališana  i njihovih voditelja gradom bio neizvjestan, to se na svu sreću nije dogodilo, pa je povorka prema planu krenula od dječjeg vrtića Zvončić oko 10 sati, prošli su ulicama našeg grada i na kraju stigli do hotela Park. Kao i svih prethodnih godina, veselu i šarenu povorku cijelim putem su pratili članovi Gradske glazbe Našice, kao i našičke Mažoretkinje.

{youtube}6anJiAC1ZjA{/youtube}

Nakon šetnje gradom u hotelu “Park” je održan bal pod maskama, a sve okupljene posjetitelje je zabavljao odličan Straviana bend.

 

Više o povorci i balu pod maskama možete pogledati u video prilogu i na velikom broju fotografija, koje smo i ovog puta za vas pripremili. Još samo jedna napomena, a odnosi se na broj slika. U galeriji je samo jedan dio slika a sve ostale ili ove koje su objavljene u velikom formatu možete potražiti putem e-maila [email protected]

 

{gallery}Slike_tekstovi/2013/2mjesec/9/v1{/gallery}

{module Adsense 300×250 – slika} {module Adsense 300×250 – slika}

Pročitajte još