Našice – Apel stanara Strossmayerove ulice

internet29_1_1a

Poruku prenosimo u cijelosti…

“Javljam Vam se u svoje osobno ime, ali i u ime stanara Strossmayerove ulice u Našicama kojima već deveti dan za redom ne rade telefoni i nemaju pristup internetu kako bismo upoznali javnost s ovim problema, ali i apelirali na one koji su nadležni da ovaj problem riješe i kvar otklone u što kraćem mogućem roku jer zaista više ne znamo kome bismo se obratili i koga bismo kontaktirali.

Naime, kao što znate u toj ulici traju veliki radovi na izgradnji nogostupa, rasvjete, biciklističke staze i ostale komunalne infrastrukture. Problem se pojavio kada su radnici tvrtke koja izvodi radovi pri otkopavanju zemlje presjekli žice za telefon. Otada u više navrata nemamo telefon, ali niti pristup internetu. Problem je djelomično bio riješen u jednom navratu, ali pri zatrpavanju rupa zemljom opet se pojavio i evo sad traje već deveti dan. Kontaktirali smo razne tele operatere, ali oni jednostavno prebacuju krivicu s jednih na druge i dalje prosljeđuju problem.  Pitamo se tko je odgovoran i zar je moguće da svi peru ruke jer ovo traje jednostavno predugo? Takvo ponašanje je nedopustivo u 21. stoljeću pogotovo jer je nezamislivo i teško funkcionirati bez telefona i interneta koji mnogima treba i za poslovne potrebe. U ovom slučaju se pokazuje nebriga i nemar za stanare koji samo žele da se im se kvar otkloni pošto će usluge  korištenja telefona i interneta morati platiti po punoj cijeni, a iste kao što vidite ne mogu koristiti. Stanari su ogorčeni ovakvim ponašanjem i sporom intervencijom operatera koji bi trebali biti nadležni za rješavanje ovog problema.

Stoga, apeliramo i pozivamo one koji su odgovorni da što prije izađu na teren i riješe problem kako bismo mogli ponovno uspostaviti komunikaciju sa svijetom.”

S poštovanjem,
Ana Grahovac
Našice, 29. 11. 2012.
{module Adsense 728x 90-slikovni}

Pročitajte još

This will close in 8 seconds