Našičani na sportskom seminaru i izbornoj skupštini HUZDUK-a u Vodicama

U Vodicama je održan seminar za zdravstvene djelatnike u sportu u organizaciji HUZDUK-a, Hrvatske udruge zdravstvenih djelatnika u košarci. Na ovom seminaru iz područja sportske medicine sudjeluju liječnici, fizioterapeuti, medicinski tehničari i drugi zdravstveni djelatnici iz raznih sportova.


Već tradicionalno ovaj seminar pohađaju fizoterapeuti RK NEXE-a Stjepan Paska i Gabrijel Hmura te dr. Hrvoje Šimić. Doktor Šimić je na redovnoj izbornoj skupštini HUZDUK-a, koja se održala u vrijeme ovogodišnjeg seminara, uz nove članove uprave, izabran za predsjednika nadzornog odbora ove udruge.

RK NEXE dodatno podržava svoj zdravstveni tim

Treba napomenuti da HUZDUK djeluje od 1998., a ispred Košarkaškog kluba Našice, Hrvoje Šimić redovito pohađa ovaj seminar još od 2000. godine. Fizioterapeuti Stjepan Paska i Gabrijel Hmura zadnjih desetak godina također aktivno sudjeluju na seminaru i tako stječu i obogaćuju svoja znanja te iskustva iz segmenta sportske medicine. Zahvala ide i Košarkaškom klubu Našice, a posebno treba spomenuti i gospodina Hrvoja Kneževića koji je još u tim, sada davnim vremenima, vodio KK Našice i među prvima prepoznao važnost usavršavanja u ovoj logistički neophodnoj strani sporta. Hvala i Rukometnom klubu NEXE na dodatnoj podršci svom zdravstvenom timu.

Stric pivo

Pročitajte još