Nakon intenzivne potrage izgubljena osoba pronađena mrtva

Nakon intenzivne potrage izgubljena osoba pronađena mrtva

Nakon intenzivne potrage izgubljena osoba pronađena mrtva


Nažalost, još jedna tragedija dogodila se jučer na našičkom pordučju.

Kako saznajemo, Centru 112 prijavljen je nestanak starije ženske osobe u šumi oko Donje Motičine. Na mjesto intervencije odmah je upućena dežurna smjena JVP Našice, vatrogasci DVD-a Našice, DVD Donja Motičina, te djelatnici Policijske postaje Našice, kao i djelatnici HGSS Osijek s potražnim psom. U noći sa subote na nedjelju starija ženska osoba pronađena, ali nažalost mrtva. Ovim putem redakcija TV Našica kao i djelatnici službi koji su osobu pronašli izražavaju sućut obitelji i prijateljima.

Tijekom protekla 24 sata Centar 112 Osijek zaprimio je ukupno 423 poziva, od toga 59 za hitnu medicinsku pomoć, 70 za policiju i 13 poziva za vatrogasce.

U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije zabilježeno je 6 prometnih nesreća s jednom ozlijeđenom osobom. Po dvije nesreća dogodile su se na području Đakova i B.Manastira i po jedna na području Osijeka i Belišća.

ŽC 112 Osijek – sinoć u 21:26 sati zaprimljena je dojava o nestanku ženske osobe u šumi u okolici Donje Motičine. U traganju smo angažirali policiju, vatrogasce i Hrvatsku gorsku službu spašavanja. U 02:43 sati od vatrogasaca smo obaviješteni da je nestala osoba pronađena mrtva. Policija javlja da je očevidom utvrđeno da je žena umrla prirodnom smrću. U potrazi sudjelovalo 10 vatrogasaca JVP Našice, 8 vatrogasaca DVD Donja Motičina, 2 policajca i jedan pripadnik HGSS-a s potražnim psom.

Uslijed oštećenja mađarskog putničkog broda na 25. km Dunava, koji je bio bez putnika na putu za servis od Osijeka u Baju (Mađarska), došlo je do prodiranja vode u krmni dio broda. Brod je pristao u pristanište u Batini te je obavljeno ispumpavanje vode i saniranje oštećenja. Sada nema opasnosti od potonuća broda i čeka se inspekcijska odluka o sudbini broda.

Stric pivo

Pročitajte još