Najuspješnija sezona iza Biciklističkog kluba Našice

Subotnjim proglašenjem u Slavonskom Brodu završena je Slavonsko brdsko biciklistička liga Giant 2021. Biciklistički klub Našice iza sebe ima najuspješniju sezonu, gdje su u ukupnom poretku od 37 klubova iz Hrvatske i regije zauzeli fantastično prvo mjesto, dok su na postolju još završili Matija Zubaj kao drugi u kategoriji Elite, Ivan Adžić na drugom mjestu u kategoriji Veteran A i Marko Ljevar na prvom mjestu u Veteranima B.


Također, rezultati ostalih članova su isto zaslužni za ovaj rezultat kluba. Na održanom prvenstvu Hrvatske u maratonu u Vodicama, na postolju se našao Marko Ljevar koji je odličnu sezonu okrunio trećim mjestom u Hrvatskoj. Od sveukupno odvoženih 7. kola u sklopu Slavonsko brdsko biciklističke lige Giant, četvrto kolo vozilo na užarenom Lapovcu u 6. mjesecu (XCO Lapovac 2021).

Moglo bi se reći da sada kreće kratki odmor za ovaj aktivan klub koji je sezonu započeo još u 3. mjesecu. Iza njih je odrađena Antunovska rekreativna biciklijada, biciklijada Feričanci u suradnji s udrugom Prijateljstvo, utrka XCO Lapovac, utrka za limače (do 7 godina), biciklijada za dane našičkog sporta i za kraj godine memorijalni maraton ”Sjećanje na Vukovar 1991-2021”, a tu je i akcija ReBicikliraj (donirano preko 100 bicikala) gdje su cijele godine zaprimali stare bicikle, obnavljali ih i davali ih ljudima u potrebi.

Stric pivo

Pročitajte još