Najava – Obilježavanje “Dana mojeg poslovanja” u Osječko – baranjskoj županiji

metro1
metro1

U utorak 10. listopada METRO obilježava drugi međunarodni dan malih i srednjih poduzetnika “Dan mojeg poslovanja” kojem su se pridružili mali i srednji poduzetnici iz Osječko-baranjske županije te su za građane pripremili posebne ponude.

 

Na “Dan mojeg poslovanja” Restoran Club Waldinger i slastičarnica Gold by Waldinger u Osijeku će počastiti svoje goste s 10 % nižim cijenama, a u restoranu Vege Lege gosti će uživati u dnevnom meniju i frappuccinu za samo 25 kuna. Goste Caffe bara Kino u Đakovu u utorak 10. listopada očekuju sladoled i kolači za samo tri kune.

Na dan kada METRO Cash & Carry slavi doprinos malih i srednjih poduzetnika, građani diljem Hrvatske moći će birati između niza posebnih ponuda kako bi podržali vlasnika svog omiljenog kafića ili pak otkrili novi najdraži restoran u svom susjedstvu. Sve ponude koje su u vašem gradu poduzetnici pripremili za “Dan mojeg poslovanja” možete pregledati na platformi dan-mojeg-poslovanja.hr i otkriti onu kojom ćete podržati njihovo poslovanje.

metro2

METRO je svim poduzetnicima koji se pridruže “Danu mojeg poslovanja“ osigurao digitalnu platformu za promociju te marketinšku podršku kako bi građanima zajedno približili ulogu i važnost malih i srednjih poduzetnika u društvu, kao i raznolikost ponude i usluga koje pružaju.

“Dan mojeg poslovanja” METRO obilježava s poduzetnicima i građanima u 25 zemalja – od Hrvatske i Njemačke, pa sve do Indije i Japana – s ciljem promicanja i poticanja neovisnog poduzetništva. U prvom međunarodnom danu poduzetnika sudjelovalo je više od 20.000 malih i srednjih poduzetnika iz 25 zemalja u kojima METRO Cash & Carry posluje, među kojima je bilo i više od 550 poduzetnika iz Hrvatske.

Pročitajte još