Nadamo se skorašnjem dolasku boljih vremena – Danijel Šundalić, predsjednik MNK Našice

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPredsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba u svom obilasku nogometnih klubova, jučer je posjetio i Malonogometni klub Našice te uručio predsjedniku Danijelu Šundaliću vrijednu donaciju dresova i prijenosnog računala.

Tom prilikom Krešimir Kašuba je istaknuo kako bogatstvo Našica čine brojne udruge, posebice sportske udruge, među kojima je i našički malonogometni klub.

MNK Našice djeluje preko 15 godina i ima oko 80 članova što je za svaku pohvalu, a ono što je jako važno je njihov rad s mladima kojim se razvija sportska kulturu u gradu. Također organizacijom Božićnog malonogometnog turnira u organizaciji Športske zajednice Našice i predsjednika Nikole Antolovića, preko malog nogometa se prezentira i promovira naš grad i u široj regiji – istaknuo je Krešimir Kašuba te se zahvalio predsjedniku Danijelu Šundaliću na njegovom radu.

Predsjednik Danijel Šundalić se zahvalio predsjedniku Gradskog vijeća Grada Našica Krešimiru Kašubi, Nikoli Antoloviću ispred Športske zajednice Grada Našica te Karlu Kanisu ispred Nogometnog središta Našice na prigodnoj donaciji.

-Kao što je poznato zbog situacije s koronavirusom imali smo dosta problema, što organizacijski, što natjecateljski, tako da nam je svaka pomoć dobrodošla i nju ćemo iskoristiti u našem daljnjem radu. Nadamo se skorašnjem dolasku boljih vremena te da ćemo i u natjecateljskom i u organizacijskom smislu biti na višoj razini – izjavio je Šundalić i pritom se zahvalio svim ljudima vezanim za malonogometni klub Našice koji izdvajaju svoje slobodno vrijeme i financije za funkcioniranje ovog kluba te se nada i daljnjoj uspješnoj suradnji – izjavio je Danijel Šundalić.

Pročitajte još

Učitavanje...