Našice – ZUMBA – Održan prvi trening

zumba4 11 1a

U Našem gradu je ove nedjelje započelo vrlo interesantno plesanje koje je usko vezano i uz fitnes pa bi u vrlo kratkom vremenu moglo pobuditi veliki interes naših sugrađana. Radi se o Zumbi, a prvi trening održan je prošlog vikenda u prostorijama Centra borilačkih sportova Našice u ulici Braće Radića 200.

 

Kako smo saznali, termini će biti dva puta tjedno i to srijedom u 18 sati i u subotu u 16 sati kada će licencirana trenerica sve zainteresirane uputiti u ovo plesno ludilo. Zumba Fitness je program koji je primjeren za sve dobne skupine, a satovi su vrlo zanimljivi i uzbudljivi uz vrlo veselu i rasplesanu atmosferu. Vrlo bitna stvar kod Zumbe je što u ljudima stvara želju da uvijek budu prisutni na treninzima te da će kontinuiranim vježbanjem lako doći do željenih ciljeva. Zumba Fitness djeluje na sve skupine mišića te se tako jačaju i oblikuju noge, stražnjica, trbušni mišići , ruke, ramena, leđa i  prsa.

zumba4 11 2a

Svi zainteresirani za ovu vrlo interesantnu kombinaciju plesa i fitnesa koji je sada najveći hit u svijetu mogu se javiti na broj telefona 097/937-87-60 ili da dođu osobno u prostorije kluba.

Pročitajte još