Našice – Prva akcija Humanitarne udruge Dar dobrote

samoposluga1a

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU subotu, 31. svibnja u Billa supermarketima u Našicama održana je prva akcija Humanitarne udruge Dar dobrote prikupljanja hrane, higijenskih i kućanskih potrepština za njihov projekt socijalne samoposluge u Našicama. Od ujutro u 8 sati pa sve do 20 sati navečer volonteri obučeni u zelene majice mogli su se vidjeti pokraj košara za donacije u Billa supermarketima.

samoposluga4aVeć par dana moglo se i u ulici braće Radića 22 mogao vidjeti izlog sa zelenom folijom na kojoj stoji natpis „socijalna samoposluga“, a nakon uređivanja vanjskog i unutarnjeg prostora došlo je vrijeme i za prvu akciju. Prikupljeno je više od deset kutija raznih namirnica i potrepština te se udruga kao nositelj projekta zahvaljuje svim građanima na njihovim velikodušnim donacijama.

samoposluga3aNapominjemo, socijalna samoposluga je isključivo volonterski projekt prikupljanja hrane, higijenskih i kućanskih potrepština te podjela istih socijalno najugroženijim obiteljima s područja Grada Našica i okolica s minimalnim mjesečnim primanjima. Ovaj tjedan pred nama socijalna samoposluga će raditi u svoje redovno radno vrijeme, ponedjeljkom i četvrtkom od 17 do 19 sati, ali samo u svrhu prijavljivanja korisnika, a tako će biti i idući tjedan.

 Svi građani koji žele pomoći ovome projektu to mogu učiniti na više načina, bilo volontiranjem, bilo materijalnom ili financijskom pomoći, a donacije se mogu donositi u navedeno redovno radno vrijeme samoposluge ili u slučaju financijske pomoću uplatom na žiro račun. Akcije prikupljanja hrane u trgovačkim centrima će do daljnjeg biti subotama, a iduća je već iduću subotu, 7. lipnja u trgovačkom centru Plodine.

samoposluga2a

Ovom prilikom, predsjedništvo udruge vas sve poziva i na otvorenje samoposluge koje će biti održano u petak, 6. lipnja u 19 sati u prostorima samoposluge.

{igallery id=1388|cid=124|pid=1|type=random|children=0|addlinks=0|tags=|limit=0}

Pročitajte još

Učitavanje...