Našice – Prvi slavonski svibanjski susreti Oldtimer kluba

Našice – Prvi slavonski svibanjski susreti Oldtimer kluba

Na glavnom našičkom trgu održani su prvi međunarodni slavonski svibanjski susret Oldtimer kluba. Inače klub tradicionalno ima dvodnevne susrete krajem ljeta, međutim, zbog velikog interesa ove godine su odlučili održati i jednodnevne susrete između proljeća i ljeta. Susreti počinju u Našicama, vozi se ruta do Donjeg Miholjca, Valpova i završava se u Jelisavcu.

 

Klub je dočekao goste iz Bosne i Hercegovine, Mađarske i Srbije, pošto je ovo postao međunarodni regionalni susret. Nastupilo je oko 70-ak sudionika, tj. 50-ak vozila s posadama.

Našice – Prvi slavonski svibanjski susreti Oldtimer kluba

{gallery}Slike_tekstovi/2013/5mjesec/11/v4{/gallery}

Gradonačelnik Krešimir Žagar otvorio je prve slavonske svibanjske susrete i pozdravio sve članove kluba i sudionike, a posebno prijatelje iz Orašja i Rijeke. Našice su društveno bogat grad u što se uklapaju i ovi svibanjski susreti ljubitelja oldtimer vozila, rekao je gradonačelnik i izrazio zadovoljstvo što se ovi susreti prvi put održavaju upravo u našem gradu.

„Ovo je vrlo zanimljivo događanje, pogotovo uoči lipanjskih zbivanja u Našicama, kada kod nas sve vrvi događanjima. Ovim susretom i izložbom prije polaska na obilazak Slavonije, uljepšati ćete dio dana Našičanima, Rakitovčanima, Miholjčanima, Valpovčanima, Koškanima i Jelisavčanima. Od srca vam zahvaljujemo i cijenimo što ste poput ambasadora grada Našica svime korisnim što činite.“ 

Više o oldtimer klubu pročitajte Oldtimer klub Našice

Pročitajte još