Našice – Održan prijem učenika i mentora OGŠ „Kontesa Dora“ Našice te članova i voditelja tamburaškog društva „Dore Pejačević“

prijem4

prijem4

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENakon prijema učenika osnovanih i srednjih škola našičkog kraja, u Gradskoj vijećnici s početkom u 11 sati u povodu proslave Dana Grada održan je također svečani prijem za učenika i mentora OGŠ „Kontesa Dora“ Našice te članova i voditelja tamburaškog društva „Dore Pejačević“.

Prije uručenja prigodnih darova gradonačelnik Krešimir Žagar je ponovo istaknuo veliki doprinos djece, njihovih mentora kao i roditelja učenika koji svojim velikim zalaganjem postižu rezultate koji nadilaze prostore našeg grada.

Krešimir Žagar

„Kada postižete ovakve rezultate, samim time postajete i ambasadori Našica i to u onom lijepom glazbenom smislu i zato vam od srca hvala. Ovu svečanu priliku koristim da vama učenicama i učenicima, ali i vašim profesorima i voditeljima, mentorima i korepetitorima, kao i ravnateljici, zahvalimo upravo uoči Antunova, Dana grada Našica.“

prijem5

Čestitkama se pridružila i ravnateljica glazbene škole Marina Kopri koji je također rekla kako je njihova škola ima 170 učenika te kako i ove godine imaju rezultata u svim odjelima.

„To je pokazatelj da imamo i dobru i vrijednu djecu, ali i kvalitetne učitelje koji s njima rade i koji ih prate, i naravno da onda i uspjeh ne izostaje”, izjavila je ravnateljica Marina Kopri te uručila gradonačelniku prigodne darove povodom 30. obljetnice djelovanja škole.

{gallery width=150 height=100}Slike_tekstovi/2015/6mjesec/11/v2{/gallery}

Pročitajte još

Učitavanje...