Našice – Krav Maga i Zumba – Ovog vikenda

impact1

Povodom Međunarodnog dana protiv nasilja nad ženama ovog vikenda Klub slobodne borbe „Impact“ Našice, uz pregršt dosadašnjih aktivnosti koje se održavaju u prostorijama kluba, započinje sa treninzima Krav Mage.

 

Prije toga započeo je sa još jednom vrlo atraktivnom vještinom ili bolje reći plesom povezanim uz fitnes pod nazivom „Zumba“. Već u ova dva tjedna okupio se veliki broj zainteresiranih, većinom žena kojima ovaj spoj plesa i vježbanja iznimno odgovara, tako da je klub samim time dobio na brojnosti od preko 40-tak članova te uz prijašnje članove i mlađu grupu broji preko 100-tinjak članova.

zumba4 11 1a

Uz tu novost koja se očito vrlo svidjela ljepšem spolu našeg grada, od 30.11. (subota) ove godine s početkom u 15 sati u prostorijama kluba KSB „Impact“ Našice u ulici Braće Radića 200 održati će se prvi seminar samoobrane za djecu, žene, stare i mlade. Ovaj prvi seminar će biti uvod u treninge vrlo popularne Krav Mage. Svi zainteresirani sugrađani mogu se javiti na broj mobitela 091/525 76 53 ili doći u prostorije u kluba za vrijeme održavanja treninga (radnim danom od 21 do 23 sata). Moramo svakako napomenuti kako će ove seminare voditi renomirani instruktori samoobrane iz federacije KRAV MAGA HRVATSKE. Zbog toga u klubu očekuju vrlo veliku zainteresiranost pa mole sve da se jave i osiguraju si mjesto, da nauče nešto novo što je ujedno i najveći hit u svijetu borilačkih sportova. Uvjereni smo kako će ovaj oblik rekreacije pobuditi interes velikog broja naših sugrađana

 

Glavni trener kluba Stjepan Paska je rekao kako mu je drago da uz ZUMBU i sada KRAV MAGU može Našičanima ponovo prezentirati nešto novo i popularno u svijetu. „Odmah nakon seminara koji je otvoren svima krenuti ćemo i sa treninzima Krav Mage.“ – rekao je kratko trener Paska.

Pročitajte još