Na redovnoj skupštini ULPR Mimoza Đurđenovac održano apiterepeutsko predavanje

U prostorijama Društvenog doma Đurđenovac održana je redovna godišnja skupština ULPR Mimoza Đurđenovac. Prije same skupštine održano je predavanje gđe Anite Dragić apiterepeutkinje za  građanstvo i članove udruge pod temom “Potencijal pčelinjih proizvoda u oporavku od bolesti”, na kojem je pojašnjeno kako se upotrebljavaju i pripremaju pčelinji proizvodi te njihova dobrobit kao dodatka prehrani u liječenju, kako malignih tako i ostalih bolesti.  Odnosno, terapijski učinak pčelinjih proizvoda u području poboljšanja kvalitete života i zdravlja.

Sve točke dnevnog reda prihvaćene jednoglasno

Nakon edukativnog predavanja slijedila je skupština na kojem su uz prisutne članove prisustvovali i brojni gosti i udruge. Izabrano je Radno predsjedništva te su prihvaćene sve točke dnevnog reda. Predsjednica dr. Ljiljana Hodak prikazala je rad udruge za prošlu godinu i plan rada za tekuću godinu, a blagajnički izvještaj predala je gđa. Zdenka Koren.

Prisutni su bili predstavnici udruga te načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović koji su ovom prilikom poželjeli  nastavak uspješnog rada i podršku. Nakon Skupštine upriličena je zakuska uz domaće kolače i mala zabava uz glazbu naših članova.

Pročitajte još