MŽNL Slavonije i Baranje, 21. kolo – Našk – Darda 1:1(1:0)

nask1
nask1

Našice – Gradski stadion. Gledatelja 100.

Glavni sudac Krešimir Grgurević (Slavonski Brod). Pomoćni suci Domagoj Maričević, Josip Martinović(Slavonski Brod).

Delegat Josip Jukić(Požega).

Strijelci: 1:0 – Grgačević (10), 1.1 – Kovač(90+2).

Opomenuti igrači: Purgar, Grgačević, Gašparić (Našk), Gužvanj, Vrbanić, Markan(Darda).

Našk: Piplica, Purgar, Barišić, Bošković, Grgačević, Knežević (od 62.Gašparić), Galinec, Mađaš (od 74.Tomaš), Slivečko, Mikola(od 89.Paradinović), Hečimović (od 89.Jurić).

Trener nema.

Darda: Šerega, Mihajlović, Lukić, Gužvanj, L.Kovač (od 61.Štrbac), Vrbanić (od 77.Šuba), Markan, Marijanac, Grgić (od 69.Stanković), V.Kovač, Jeftimir.

Trener Boris Jović.

Igrač utakmice: Mateo Slivečko(Našk).

Nogometaši Naška su imali sve u svojim „nogama“. U ranom otvaranju utakmice postigli su pogodak (Grgačević), imali bezbroj prigoda (Grgačević, Mađaš, Gašparić, Mikola) no na kraju su pogodak primili u sudačkoj nadoknadi. Dogodilo im se to nakon što su (bespotrebno) izvršili dvostruku zamjenu igrača, sve u želji da dobiju na vremenu i sačuvaju stečenu prednost. Darda ih je u tom trenutku opasno pritisnula i uspjela poravnati. Gašparić, koji je ranije imao idealnu prigodu za povećanje rezultata, je, u želji da loptu izbije, pogodio Kovača od kojeg je završila u mreži. Radost i veselje na licima igrača Darde, u redovima Naška tuga i nevjerica, dva dragocjena boda su nes(p)retno izgubljena.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/4mjesec/11/v1{/gallery}

Pročitajte još