Mladi Crvenog križa Našice, Savjet mladih i Policija u zajednici dijelili ružice povodom dana žena

Povodom Međunarodnog dana žena, mladi Crvenog križa Našice u sklopu projekta solidarnosti “Od malena – VOLONTIRAM!” danas su sugrađankama dijelili papirnate ružice koje su napravili na subotnjoj kreativnoj radionici sa prijateljima iz Crvenog križa Beli Manastir, Donji Miholjac i Valpovo.

Izradili su stotinjak ružica s prigodnim porukama, a dio su poslali u Prihvatni centar “Jug 2” u Osijeku, gdje su ih djelatnici i volonteri danas podijelili ženama izbjeglim iz Ukrajine.

Akciji se pridružio i Savjet mladih Grada Našica te Policija u zajednici

Ostale ružice mladi Crvenog križa podijelili su sugrađankama čestitajući im njihov dan – Dan žena. Akciji se pridružio i Savjet mladih Grada Našica te Policija u zajednici dijeljenjem informativnih materijala kojima se želi ukazati na problem nasilja nad ženama koji je aktualna tema već godinama.

Mladi Crvenog križa Našice zahvaljuju se mladima Crvenog križa iz Belog Manastira, Donjeg Miholjca i Valpova na pomoći u izradi ružica te Savjetu mladih Grada Našica i Policiji u zajednici na suradnji, pomoći u podjeli i ugodnom druženju kako s mladima Crvenog križa tako i sa ženama Grada Našica kojima još jednom čestitaju Međunarodni dan žena.

Projekt “Od malena – VOLONTIRAM!” sufinanciran je od strane Agencije za mobilnost i programe EU iz fonda Europskih snaga solidarnosti Europske unije. Nefinancijski pokrovitelj projekta “Od malena – VOLONTIRAM!” je Grad Našice.

Pročitajte još