MK “Racing” Našice izabrao novog predsjednika

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEMoto klub “Racing” Našice u klupskim prostorima održao je izvanrednu izbornu Skupštinu na kojoj je izabran novi predsjednik te nova kompletna Uprava. Za novog predsjednika izabran je jedan od osnivača Moto kluba i prvi predsjednik Mladen Grujo Marks, dopredsjednika Damir Šalek, tajnika kluba Tin Bakač, blagajnika Saša Granat. Upravu od tri člana činit će Siniša Granat, Krešo Martinović i Antun Hrženjak. Klub je postao bogatiji i za još jednog člana, u punopravno članstvo primljena je Tatjana Mandić.

Skupštinu je vodio dosadašnji predsjednik Kluba Siniša Granat koji je rekao kako je napustio mjesto predsjednika Kluba zbog privatnih razloga. “Nisam više mogao obnašati dužnost predsjednika zbog privatnih razloga, obiteljskih obaveza i povećanja opsega posla. To je i prirodan slijed izmjenjivati predsjednike kako bi se rasporedio posao, ali i radi novih ideja za poboljšanje rada Klubu. Ostat ću i dalje u Upravi i pomagati radu Kluba.” – rekao je Siniša Granat.

Osvrnuo se i na trenutnu situaciju vezanu uz koronavirus i odgođene Moto susrete te rekao kako su na dan kada su se trebali održati Moto susreti organizirali vožnju po Slavoniji na koju su se odazvali gotovo svi članovi Kluba.

Novi predsjednik Mladen Marks jedan je od osnivača Moto kluba u kojem od samog osnutka 2005. godine aktivno djeluje kao prvi predsjednik Kluba. Kako navodi, nakon nekog vremena, iz privatnih razloga uzeo je jednu pauzu, a sada će se ponovno aktivirati kako bi Klub i dalje nastavio surađivati sa svim našičkim udrugama i humanitarno pomagati svojim sugrađanima kao i za vrijeme bivšeg predsjednika.

Novi predsjednik osvrnuo se i na buduće događaje te rekao kako imaju jako dobru suradnju sa SOS dječjim selom Ladimirevci. “Odradili smo već nekoliko većih donacija bicikala i rola, opreme, higijenskih potrepština kako bi uveselili život mališana. Pribavili smo i nove bicikle, no, zbog situacije vezane uz koronavirus još nije izrealizirana predaja, no, uskoro ćemo i to odraditi kako bi se djeca mogla voziti sad po lijepom vremenu.” – rekao je Mladen Marks te najavio dolazak karavane Moto kluba 4. gardijske brigade iz Splita, ali se još ne zna pod kojim će se uvjetima dočekati zbog vraćanja koronavirusa, no, javnost će biti obaviještena kada se nešto više bude znalo.

Foto: ustupljene fotografije

Pročitajte još

Učitavanje...