Miroslav Boltadžija ponovno izabran za predsjednika NK Zoljan

Jučer je u prostorijama kluba održana izvještajno izborna skupština Nogometnog kluba Zoljan.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPredsjednik Miroslav Boltadžija u ime članova Izvršnog i Nadzornog odbora NK Zoljan pozdravio je sve nazočne goste, članove, igrače i prijatelje kluba te podnio izvješće o radu i rezultatima u protekloj godini. Seniorska ekipa odradila je pripreme vikend pripreme u Tesliću te dvije prijateljske utakmice sve do otkazivanja proljetnog dijela sezone zbog situacije s koronavirusom. Ekipe juniora i početnika su cijelu zimu redovno imale aktivnosti u dvorani OŠ Dore Pejačević. Početkom prošle godine, Klub je uspio i organizirati tradicionalni turnir u Beli. Nakon otkazivanja svih sportskih događaja, članovi su se posvetili uređenju klupskog prostora i okoliša. Početkom sezone 2020./2021. Klub je organizirao dvodnevni nogometni turnir. Od ostalih aktivnosti, Klub je sudjelovao u humanitarnoj akciji za potresom pogođena područja.

U 2020. povijesni događaji za klub

Predsjednik Miroslav Boltadžija istaknuo je kako su građevinski radovi na klupskoj zgradi ono po čemu će najviše pamtiti prošlu godinu.

“Obnova krovišta i rekonstrukcija društvene sale na katu su povijesni događaji za naš klub. Velike zahvale Gradu Našicama koji je prihvatio naše zahtjeve te financijski pomogao u rekonstrukciji te veliko hvala našem dugogodišnjem sponzoru NEXE d.d. koji je donirao crijep. Gledajući financijske i sportske rezultate, možemo biti zadovoljni, radilo se s mladima i s rezultatima smo jako zadovoljni.” – izjavio je Miroslav Boltadžija te se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli radu NK Zoljan.

Izabrani novi Izvršni i Nadzorni odbor

Nakon podnošenja izvješća o radu Kluba, izabrani su novi Izvršni i Nadzorni odbor. U Izvršni odbor izabrani su novo – stari predsjednik Miroslav Boltadžija, dopredsjednik Ivan Katavić, tajnik Mihael Devald, blagajnik Jurica Katavić te članovi Marko Radačić, Željko Markulić, Zvonimir Katavić, Antonio Anđelić, Josip Katruša, Damir Butković, Rudica Čeme, Zvonko Katavić, Josip Anđelić, Mirko Korbar i Franjo Pavlović. U Nadzorni odbor izabrani su predsjednik Josip Valenčak i članovi Manuel Slivka i Marko Štuka.

Gradonačelnik pohvalio rad kluba

Skupštini su nazočili i gradonačelnik Krešimir Kašuba i predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović koji su se zahvalili Klubu na dosadašnjem trudu i radu.

“Za predsjednika kluba ponovno je izabran Miroslav Boltadžija i ovim putem im se zahvaljujem na dosadašnjem trudu i radu kao i na zavidnim rezultatima. Ja uvijek volim reći kako je važno animirati mlade, a to NK Zoljan odlično radi i rezultati su vidljivi. Naglasio bih kako im Grad Našice i dalje daje podršku u njihovom djelovanju. Ove godine smo im pomogli u uređenju prostorija, donirali smo im dresove te prijenosna računala. I na kraju bih im poželio svako dobro i puno sreće u budućem radu.” – rekao je Krešimir Kašuba.

Pročitajte još

Učitavanje...