Međužupanijska liga Slavonije i Baranje1, kolo

nog1a

Našk – Zrinski 3:2(2:0)

Našice – Gradski stadion. Gledatelja 250

Glavni sudac Davor Jozić.

Pomoćni suci Josip Martinović, Zvonimir Laco(svi Slavonski Brod).

Delegat Zdravko Vinogradac (Podgajci).

Strijelci: 1:0 – Hečimović(4), 2.0 – Slivečko(25), 2:1 – D.Fehir(59), 2:2 – Šimičić(72), 3:2 – K.Knežević(77).

Opomenuti igrači Bibić, H.Galinec, Torčić, Nekić, Pavlović(Našk).

Našk: Petrović, Jurković, Barišić, Bibić, Horvatek(od 81.Pavlović), H.Galinec, Torčić, Mijatović, Slivečko,(od 46.K.Knežević), Nekić, Hečimović.

Trener Milan Vuica.

 

Zrinski: Lovrić, Majdiš,, J.Fehir, Dominković, Drga(od 79.Mihaljević), Simić(od 46.Kvasnovski), Galić(od 69.T.Pavičić), Grnja, D.Fehir, J.Pavičić(od 75.Labak), Šimičić.

Trener Antun Labak. 

Igrač utakmice: Kristijan Knežević(Našk).

Nogometaši Naška su, moglo bi se reći, sretno došli do pobjede i tri boda u susretu s jurjevačkim Zrinskim. U prvom su poluvremenu, zahvaljujući nespretnosti mladog vratara Lovrića postigli dva pogotka, iako je Zrinski imao više prigoda da to isto učini.

Očekivalo se da će ovo vodstvo u drugom dijelu pozitivno djelovati na momčad trenera Vuice no tako nisu mislili igrači trenera Labaka, nekadašnjeg našičkog igrača. U potpunosti su preuzeli inicijativu i zasluženo došli do poravnanja. Istina u tome im je pomogla obrana Naška, na čelu s nespremnim vratarom Petrovićem(zbog posla nije prošao pripreme). Na kraju se pokazalo(i potvrdilo) kako Našk mora(a ima ih kvalitetnih) igrati s dva napadača. Brzi Kristijan Knežević, koji je zamijenio strijelca drugog pogotka, je pobjegao obrani Zrinskog. Vratar Lovrić je uspio loptu odbiti ali je drugi puta završila u mrežu. Bilo je to četrnaest minuta prije kraja, vrijeme u kojem je Našk čvrsto i sačuvao svoju mrežu. 

Pročitajte još