Međužupanijska liga Slavonije i Baranje, 11.kolo

nogomet1
nogomet1
Našk – Graničar (SB) 3:0(1:0)

Našice – Gradski stadion. Gledatelja 100. Glavni sudac Ivica Špoljarić(Drenje). Pomoćni suci Marko Novaković(Višnjevac), Dalibor Buljić(Čepin). Delegat Milan Bičanić(Andrijaševci). Strijelci: 1:0 – Grgačević(29) k.u., 2:0 – Grgačević(79), 3:0 – Grgačević(81). Opomenuti igrači: Tomaš, Tomac(Našk), Barišić(Graničar).

Našk: Piplica, Flegar(od 82.Paradinović), Barišić, Hečimović, H.Galinec, Purgar, Tomac(od 63.Kraljik), Torčić, Tomaš(od 63.Emić), Grgačević, Slivečko(od 70.Stražanček). Trener Arsen Ivančić.

Graničar: Drmić, Jurević, Teskera(od 60.Čavčić), Katalinić, Ćurković, Jandrlić(od 46.Rusev), Švarić, Marinić, Barišić(od 41.Džanija), Didić(od 60.Marić). Trener nema.

Igrač utakmice: Tomas Grgačević(Našk).

Nogometaši Naška su protiv solidne ekipe Graničara iz Brodske Varoši, koja je na tablici bila visoko (peta) plasirana i koja se došla nadigravati, ostvarili vrijednu pobjedu. U takvoj igri do izražaja su došle jače kvalitete našičkog sastava, na čelu sa trostrukim strijelcem Grgačevićem. U prvom dijelu igralo se dosta izjednačeno, s većom inicijativom Našičana i pogotkom petnaestak minuta prije odlaska na odmor. Grgačevića je u kaznenom prostoru nepotrebno srušio nervozni Barišić nakon čega je glavni sudac Špoljar, bez imalo razmišljanja, pokazao na bijelu točku. Sigurni realizator, pomalo neuobičajeno, bio je igrač na kojem je načinjen prekršaj.

I drugo se poluvrijeme nastavilo otvoreno bez ikakvih kalkulacije s obje strane. Bolji i konkretniji bili su Našičani koji su drugi pogodak postignuli jedanaest minuta prije isteka devedeset minuta. Odbijenu loptu od stative, a upućenu od pričuve Kraljika, Grgačević je sigurno uputio u mrežu. Na treći pogodak se nije čekalo dugo. Raspoloženi Torčić, od kojeg su kretale sve akcije Našičana, pronašao je trostrukog strijelca koji vara jednog igrača Graničara i loptu šutira kraj nemoćnog Drmića. Sve u svemu, dobra igra i zaslužena pobjeda Naška. Novi trener Ivančić je tako na najbolji način „oplodio“ bod osvojen prethodno kolo u Dardi.

{gallery width=150 height=88}Slike_tekstovi/2015/10mjesec_a/26/v2{/gallery}

Pročitajte još