Maturanti se Quadrillom oprostili od srednje škole u šest gradova županije

Ovogodišnji maturanti Osječko – baranjske županije, njih 2.410, otplesali su danas poznati francuski dvorski ples – Quadrillu te se na taj način oprostili od srednjoškolskih klupa. U šest gradova županije – Belom Manastiru, Valpovu, Donjem Miholjcu, Našicama, Đakovu i Osijeku, učenici su na jedinstven način obilježili kraj jednog životnog poglavlja, a 1.482 osječkih maturanta ispratili su zamjenik župana Josip Miletić, zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka Dragan Vulin te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade Osječko – baranjske županije Miranda Glavaš Kul.


“Danas je njihov dan i ujedno prilika da im zaplješćemo na svemu onome što su do sada učinili, a uvjeren sam da će jednako uspješni biti i u izazovima koji su pred njima. Čestitam i njihovim roditeljima, bližnjima i predanim profesorima koji su ih sve ove godine usmjeravali i bili im podrška tijekom obrazovanja.” – kazao je zamjenik župana Josip Miletić.

Zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin maturantima je poručio da uživaju u svom danu i najboljim godinama svog života.

“Želja nam je da svoju budućnost grade u Osijeku i Osječko – baranjskoj županiji te da zajednički razvijamo naš kraj.” – zaključio je Vulin. 

Stric pivo

Pročitajte još