Lijepo vrijeme za obitelj i prijatelje – Svim majkama želimo sve najbolje za Majčin dan

Danas uz ovako lijepo vrijeme već od samog jutra možemo poželjeti samo svima što više druženja sa svojim najmilijima, a majkama čestitamo njihov dan. To su savakako zaslužile.

Vremenska prognoza za dane koji su pred nama

Uz umjeren južni vjetar od ponedjeljka će i jutarnja temperatura zraka biti u porastu. Nakon većinom sunčanoga kraja vikenda i početka radnoga tjedna, u utorak kreće porast naoblake sa zapada, a prema večeri i kiša. Ove nedjelje jutarnja temperatura u Našicama iznosila je 10 °C, a najviša dnevna će dosegnuti 22 °C. Pretežno vedro, ujutro samo mjestimice u unutrašnjosti s kratkotrajnom maglom. Vjetar slab do umjeren jugoistočni.

Najniža jutarnja temperatura uglavnom od 2 do 7 °C. Najviša dnevna uglavnom od 20 do 25 °C. Biometeorološke prilike će u cijeloj zemlji biti povoljne. Zbog toga će se većina meteoropata i kroničnih bolesnika osjećati dobro. Sunčano i danju toplije vrijeme, motivirat će na boravak na otvorenom. Prema kraju dana, najosjetljiviji meteoropati se mogu žaliti na manju glavobolju ili slabiju koncentraciju.

Pročitajte još