Kuglački klub „Đurđenovac” održao izbornu skupštinu, a odigran je i memorijalni obiteljski turnir „Mile Rončević”

U đurđenovačkoj kuglani odigran je memorijalni obiteljski kuglački turnir “Mile Rončević”. Kao jedna velika sportska, kuglačka obitelj kuglači su se natjecali i međusobno kao i u paru sa svojim članovima obitelji.

Cilj ovog turnira, dakako, nije na prvom mjestu rezultat već međusobno druženje, no možemo svakako reći kako su u konkurenciji desetak parova na kraju pobijedili mladi kadet Karlo Šarlija i njegov otac Krešimir, drugo mjesto osvojili su gospođa Mirjana i gospodin Branko Grandić, članica uprave i dugogodišnji seniorski igrač kluba dok su treće mjesto osvojili Davor Rončević, još jedan seniorski igrač KK „Đurđenovac” i njegova nećaka, kuglačica domaće škole kuglanja, Ena Rončević.

Nakon turnira u prostorijama kluba održana je i redovita izvještajna, ali i izborna skupština kluba na kojoj su izabrana tijela udruge, izneseni rezultati protekle i planovi za sezonu koja dolazi. Vodstvo kluba zahvalilo se svim sponzorima na doprinosu u radu sportske udruge kuglačkog kluba Đurđenovac s nadom u produžetak suradnje i nastavak vlastitih dobrih rezultata i u idućoj sezoni.

Pročitajte još