Krali i varali po Baranji – policija im stala na kraj

Kako doznajemo iz PU soječko – baransjke provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir utvrđena je osnovana sumnja da su 29-godišnjak, 28-godišnjakinja i 46-godišnjakinja počinili kazneno djelo „Krađa“ o čemu smo pisali i kazneno djelo „Prijevara“. U srijedu je 89-godišnjak posudio 500 eura 29-godišnjaku koji je predstavljenim lažnim stanjem i prikrivenim činjenicama na prevaru naveo da mu se posudi novac, a koji ga je potom podijelio s 28-godišnjakinjom i 46-godišnjakinjom. Vlasniku, 89-godišnjaku pričinjena je materijalna šteta od 500 eura.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika utvrđena je osnovana sumnja da je 29-godišnjak počinio još dva kaznena djela krađe. U vremenu od studenog prošle godine do siječnja 2023. godine u Kopačevu i Dardi 29-godišnjak je ušao u otključane kuće iz kojih je ukrao novac te vlasnicima pričinio materijalnu štetu od oko 520 eura. Protiv osumnjičenih slijedi prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Tijekom protekla 24 sata dvije prometna nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta, a koje su se dogodile na području PPRP Osijek i Našica.

Pročitajte još

This will close in 8 seconds