Krađa novčanika

Krađa novčanika

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u nedjelju 24. studenog, tijekom prijepodneva, na prostoru auto tržnice u Ulici Svetog Leopolda Bogdana Mandića u Osijeku, nepoznati počinitelj je 76-godišnjem hrvatskom državljaninu iz odjeće ukrao novčanik sa novcem i osobnim dokumentima. Vlasniku je pričinjena šteta od više stotina kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Iz radnog stroja ukrao gorivo

U vremenu od 22. do 25. studenog, u Kolodvorskoj ulici u Strizivojni, nepoznati počinitelj je provalio spremnik za gorivo radnog stroja vlasništvo tvrtke iz Zagreba i ukrao gorivo. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Krađa građevinskog materijala

U vremenu od 15. do 21. studenog, u Ulici Kralja Tomislava u Đakovu, nepoznati počinitelj je sa gradilišta otuđio više pakovanja keramičkih pločica i građevinskog ljepila vlasništvo dvije tvrtke iz Đakova. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lakše ozlijeđena. Preostale četiri prometne nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se tri prometne nesreća, jedna na području Našica i jedna na području Belog Manastira.

Jučer, 25. studenog, na području PU osječko – baranjske policijski službenici zaustavili su tri vozača (dva vozača osobnog automobila i jednog vozača bicikla) kojima je utvrđena nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je oko 16,00 sati u Belišću, kada je tijekom nadzora prometa zaustavljen biciklist 56-godišnji hrvatski državljanin iz Bistrinaca. Obavljenim alkotestiranjem vozača utvrđena je nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 3,19 grama po kilogramu.

Jučer, u 23,25 sati u Krstovoj ulici u Osijeku, 34-godišnji hrvatski državljanin izazvao je prometnu nesreću sa materijalnom štetom. Obavljenim alkotestiranjem vozača utvrđena je nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 2,26 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

Pročitajte još